Brouzdání
Neúprosný masiv dýmajícího úsvitu
zahnal krátkou noc
brouzdám se vteřinou podivného setkání..
Dva páry očí o sebe zavadí
do žil vlije se cit z jisker zrozený
míjení změní se v růžosad
a nitky tajemství pradávný start prozradí.
V pohledu však vepsán je
i závoje černý flór
zcuchané vlasy v rozburáceném poryvu dob
i orgie kříži čeřené.
..oddávám se tichému úsměvu
a duše šeptá cosi
o míjení, naději a lavině splnění
Přečteno 292x
Tipy 26
Poslední tipující: Šerpík 1, subrtka, a_tao, vodnař, STIMPRE, j.c., Psavec, Bíša, Lota, okapovaroura, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)