kdybys chtěl jenom nasávat,
tak si koupíš chlast domů,
jenže člověk je taky
tak trochu stádový zvíře
a ten pocit, že někam patří,
byť jen na klamlivou chvilku ...
a navíc s butilkou ...
13.05.2009 08:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba
...chvíli jsem váhal,jestli nedám nezasloužený ST,nedal jsem (máš tip),ale za téma a obsah * drž se
12.05.2009 00:43:00 | WAYWARD