Nedotýkejte se pohledů a úsměvů
hrozí tu ublížení na duši
jak je blízko nikdo netuší
co myslíš
Blíží se ublížení na duši
vzpomínky jako hřebínky z jehel
a varování marnost
Hlava se mi roztáčí
jako tisíc poblázněných orlojů
a nabízí mi sny za bílého dne
jako milión potrhaných filmů
rozstříhaných a slepených
do poblázněných promítaček
a já se musím dívat na křičící barvy
modrá zelená zlatá černá
pálí po nich oči a bolí duše