Závod
Anotace: ..................
Řev motorů
krásky
připravené
ke startu
mé číslo je třináctka
ruská ruleta…………
začíná
mustangy vypuštěný
ze svých klecí
v kovových brněných
moře dálnic
jedna cesta pouští
rychlost divoká
vůně divočiny
adrenalin vstoupá
pódium
kapela čeká
barevné světla
laserové show
naladěné kytary
zvony
z kostela
cesta do pekel
teď
výstřely do vzduchu
džungle začíná
svědomí mizí
měsíc v úplňku
vlkodlaci na silnici
kdo přežije
nikdo neví
karty jsou rozhozené
Černý Petr
žolík
ruská ruleta………..
mé číslo je třináctka…….
Přečteno 260x
Tipy 19
Poslední tipující: voedor, ziriant, labuť, Květka Š., Lenullinka, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, Mbonita, Princezna.Smutněnka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)