Nádherná báseň-poznali jsme nitro -
genia člověka a jeho boj s osudem
a nemohlo to být jinak,než jsi to vystihla.
14.05.2009 12:03:00 | s.e.n
ano..
Bedřich..by ti poděkoval..
a možná složil operetku..
pár tónu do not by ti schoval..
snad..
došlo by i na milostnou pletku .o))
parádní járo!
13.05.2009 23:28:00 | Bean
díky Loti
za rocky
devatenáctého
století.
Za pár pátků
se naroď zase
a napiš něco
k jůtů kráse.
13.05.2009 22:45:00 | a_tao
...tý brďo ST,a neodmlouvej:
uznání,pochvala,smekání,potlesk
...je to...(měla tu být květnatá slova)...fajn
...nápad,téma,obsah,zpracování...další ST
...konec chvály,ST...a dík
12.05.2009 23:18:00 | WAYWARD