Bolí-
Řekou prázdnoty,
věčnost se plavím,
peřeje a vodopády,
vše co zde nacházím.
-Myslím, právě když se potápím,
že v ústí moře lásky,
živý už nikdy nedorazím,
myslím teď na smrt jen,
už ne na lásku,
můj život končí,
pro bludnou krásku.-
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, crac
Komentáře (1)
Komentujících (1)