Bouřlivý oči
Anotace: ...bušící srdce v klidný hlavě...
V klidný hlavě bouřlivý oči
ne, radši by tě neviděly
nechtějí znát tvé slzy
Pálí, když padají mi na klopy
stékají mi po řasách
a stékají kolem mě Proč nezůstanou
Nechci tě znát a přesto mám je rád
Mám rád tvé slzy Je to věc co nás pojí
když mi pláčeš do dlaní
Vždyť já kvůli tobě již tolik vyplakal
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, klara07, dablik007, Alasea, Mbonita, Dullsinea
Komentáře (1)
Komentujících (1)