Bez myšlenek
Anotace: ...prostě jen tak...
Vítr se mi vatově
vrtá do hlavy.
Neměla jsem ponětí,
jak přemýšlet unaví.
A tak jako pavouk v létě
(samozřejmě babím)
pouštím svoje pavučinky,
snad už se jich zbavím.
A teprve až prázdná hlava
zdobit bude krk,
tvrdohlavě dám se zase
ku realitě na úprk.
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: slanina, Terulienka, Kapka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)