Anotace: Ono to vlastně ani báseň není
Děkuji...já tady své nitro vždycky tak "ráda" vyplivnu, je to nějaký zvláštní pocit úlevy...Sakra jsem si to tu zamilovala, spousta dušiček, kteří porozumí a stačí i pouhých pět řádků :) A přiznám se, že občas rozumím i já Vám :-)
Liter je pro mne objev století :)))
16.05.2009 01:48:00 | 5thelement
Máš pravdu, báseň to není, ale je to pravda.
Vítej v klubu minidílkařů na pět řádků.
16.05.2009 01:42:00 | Zasr. romantik