Růže
Anotace: ..vrací se to co se kdy stalo.. objevuje se, to co se stane..a to se nedá vydržet.
Trnité růže zase všude kolem jsou,
přála jsem si být nevinnou, čistou, slečnou.
A teď je vše úsilí je opět pryč,
můžeš mi domlouvat, třeba křič...
Stejně je pozdě na rady,
trnité růže uprostřed zahrady.
Komentáře (0)