Snění
Anotace: Psáno opět o fyzice. Jen taková krátká slátanina.
S myšlenkou na smrt usínala,
s tou samou se i probouzela.
Roky plynuly,
svádivé myšlenky se stále vracely.
Nevěděla, čí jsou výkřiky hrůzné,
poplachy vždy zůstaly plané.
Svět se stával šedivým,
život plachým.
Ze zrcadel odrazy zmizely
než vrazi poslední cigarety dokouřili.
A ona pořád nevěděla,
čí obětí se stala.
Přečteno 313x
Tipy 8
Poslední tipující: Fenceless, Oťas, Squat_the_world, Sýkorka07, Unyle Pěl, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)