Poslední z posledních míst
Anotace: hallo, lucky boy...
Jsi má láska, lásko
pohroužená do popela
Kvůli tobě oholím si obličej
a umeju si záda
jen mě měj ráda
Tady to znám
hrajou strašidelnou hudbu
vyčistím si zuby a pokusím se usnout
budu na tebe myslet, lásko
než se mi mozek zkroutí v křeči
Cesta je šeredná Řídí ošklivý muž
hlava mi padá na rameno malé holky
asi se mě bojí
trochu to drncá Nemůžu si ani zapálit
Poslední z posledních míst
ráno mlha a večer řvoucí ptáci
za rohem někdo zvrací
poslední z posledních opravdu poetických míst
vzpomínám na naše první milování
Obloha se zatáhla
kolem prosvištěl autobus Začalo sněžit
brzo budou ulice plné bláta
spěcháš ke mně Proč vlastně?
Přečteno 346x
Tipy 10
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Radek.oslov.Šafárik, klara07, Alasea, WAYWARD, Mbonita, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)