Č. 88
svoboda v noci
neexistuje
ve dne pro mě také ne
jsem plný zdí, které mě obklopují
a tebe
zdá se mi, že se mi jen zdá
že jsou zdi, za nimiž je svoboda
nejsou zdi, není tma, není okno
nejsi ty, chce se mi spát
všechno šumí, mohl bych to tak nechat
nehrát že vládnu nad tělem
ona vládne nad mým tělem
a moje duše ve zdech, které jsi vytvořila
ona a ty a rozkoš, vy jste
Přečteno 263x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, trrtrr, prostějanek, Psavec, Já Esther Ruth, Kubino 2, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)