O dívce...
Anotace: ...aneb "about a girl" ...
...
Viděl jsem ji stát - schovávat se za stromem
Malá zranitelná holka svádí boj s osudem
Sil jí již pramálo jen zbývá
Pláč ji zmáhá - už jej nezakrývá
Její mocný rozum jí pomoc nedá
Mé natažené ruky hrdě nedbá
Raději svou tvář pod kamennou masku skrývá
Už je zas krásná - leč téměř bezcitná, ledová...
...
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, FrankB, Mbonita, WAYWARD, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)