ke dnu
.
Bylo pár dnů s tebou
které jsem si přibarvila na růžovo
/nemáš přece rád šedou/
ty dny pak pluly
jako lodička na vodě
pohupovaná náručí větru
a já byla štěstím bez sebe
že někomu patřím,
jenomže každá pramice
nedopluje ke břehu
některá nabere vodu
a když nemáš po ruce nic jiného
než děravý cedník
tak jde ke dnu -
zatím v tom plavu ...
.
Přečteno 326x
Tipy 27
Poslední tipující: bromak, Holis, fab four, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, labuť, Mbonita, bejbyyyy, 6thSun, Emira, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)