Šatičky pro panenky
Anotace: Ohlídnout se po jiné..
Je hodně ran,
co nevyléčí nic.
Když srdcem hrán
je soucit sebevíc,
ti nepomůže samota,
či snad přátelská ochota.
Nenajdeš nic na dně sklenky
a tvé šatičky pro panenky
tě nevrátí do dětských let,
tak to sis hochu vážně splet.
Když zadrhneš se v soukolí,
jen vzpomínka tě zabolí
a zbývá už jen jediné
- ohlídnout se po jiné -
Přečteno 270x
Tipy 17
Poslední tipující: BARBYE, Stoneman, labuť, Isobel, Mbonita, Emira, Nergal, Psavec, Demedalex, Squat_the_world, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)