Svědomí
Modravé světlo po pokoji
rozlilo plnou číši svitu,
jsou chvíle, kdy se člověk bojí,
kdy lžem si sami ze soucitu.
Houpe se jako němé zvony,
prstem svým píše po tvářích,
odhalí dobré i zlé sklony
jak v moři utápí tě v nich.
Neměj strach oči otevřít
a hledět na něj zpříma,
co pokazil jsi, napravit,
když dlaň tvá žezlo třímá.
Přečteno 340x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Borecká, Ariella13, Bíša, ziriant, Psavec, labuť, Květka Š., Mbonita, maranika, Emira, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)