zbytečně
Pravidelný výcvik a pevná ruka
Zelený mundůr a zbraň do ruky
udělá chlapa z obyčejného kluka
protože válka není pro kluky
na cvičišti nedají velitelé chvilku pokoje
náhle někdo křičí
do boje
blíží se nepřátelské letadlo
a přistála zde letecká puma
vše se najednou propadlo
řekni proč já nezůstal doma
Vysoký plot obehnán ostnatými dráty
Dusivý mrak prachu pomalu usedá
Už končí tahle děsivá párty
Když z mužů se nikdo nezvedá
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)