Držel ses pevně půlkruhu sedla,když kůže na kůži,spolu si sedla?
PS:Doufám,že tělocvičný kůň byl pevně připoután,při skoku podél a napříč?:o))
02.06.2009 21:15:00 | střelkyně1
Zní mi tvé dílko jako úryvek z novodobého dona Quijota, ty sarvantesi! Pro pobavení a poučení: Když jsem v knihovně hledal dona Quijota, nenašel. Šel jsem za knihovnicí, jestli ho mají. Prý jo. Tak jsem hledal dál. Pak mi řekla, že musím najít spisovatele sarvantese. Nenašel jsem ho. Universitní knihovna, a nic! Šel jsem jí vynadat. Beze slova se zvedla, šla k písmenu C a dala mi dona Quijota. Od té doby vím, jak se sarvantes píše.
25.05.2009 08:19:00 | Zasr. romantik
Moje koně hyjééé a dálnici sú krvavééé! Znáš? :-)
Říkám že když času nebudeme věnovat pozornost, upadne do zapomnění..někdy časem ;-)
22.05.2009 16:21:00 | Chancer