Ticho a noc....
Anotace: Když ležíte v posteli a nasloucháte slovům noci...
Poslouchej noc,
jak tiše šeptá,
že chce tě moc
-jen tebe se zeptá....
Zavři víčka
zklidni svůj dech
a srdce bijící
si ochránit nech...
Budu tě střežit
mé světlo v temnotě....
A obraz tvůj pokojný bude mou útěchou....
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: Dilla, Shnecek, Mbonita, Zelená okurka, BARBYE, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)