S myšlenkou u citátu ''Nelituj toho, cos nemohl změnit'', si říkám, že život je kurva.
07.06.2009 16:38:00 | Barpob
proč bys bral slzy zpět? bylo by to zbytečný, slzy nemusí znamenat jen bolest a ztracení, přece...
jo a tahle je vážně moc dobrá, pověsím jí na nástěnku vedle těch ostatních - můžu?
04.06.2009 22:14:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková