Otázky
Anotace: Byl jsi součást mě...
Soudce, jež upsal se
k odsouzení nevinného.
Milenci, z nichž smrt si vezme
jen jednoho jediného.
Co má říci soudce vězni,
když ví, že je nevinný?
Kdo má přežít? On či ona?
Když žít může jen jediný?
Proč se Tě ptám na otázky,
když vím, že se mnou nemluvíš?
A proč chci ještě stále věřit,
že se někdy omluvíš?
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: Kamil Princ, divoska_jaja, padající do neznáma, lexus, subrtka, Duhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)