Bluegrasová noc
Anotace: až do svítání...
do houslí tónů vrostlo mi srdce
smyčec sny vykreslil na hraně strun
prstoklad k hmatníku
uragán pouštních dun
dešťový mrak čet` bluegrassové noty
flažolet křišťálu nad kříži pražců
tisíce kousků snídala mandolína
myšlenky z pavučin a můra tonoucí
do spadlých krůpějí svařeného vína
deštivá noc slzami pokrytá
kontrabas duší svou vylákal kytaru
pro banjo obuté do bot z Gdur
nad kozí kůží, strun jen pět napjatých
vokálů chorál, prostřený stůl
kapkami ráno se s nocí rozloučilo…
Přečteno 424x
Tipy 13
Poslední tipující: Kapka, Nút, Psavec, Mbonita, voedor, NikitaNikaT., Zelená okurka
Komentáře (3)
Komentujících (3)