žiletky
Slova jsou jako žiletky,
jenž do tepen vyrývají znamení zoufalce.
Pliveš svůj život do neforemného chuchvalce
a z ran stékají rudé slzy přestárlé baletky.
Slova jsou jako žiletky,
jenž pouští žilou tvým snům.
Marně se snažíš dodat barvu mrtvých rtům,
polykáš ty své trpké, života tabletky..
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil
Komentáře (1)
Komentujících (1)