kos mi zpíval pod okny,
že máme jen jeden svět
ale nejméně dva kosmy :)
29.05.2009 15:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba
od prvního nádychu všichni umíráme
svým způsobem tady nikdo není sám,
protože je součástí celku,
ale zároveň je tady sám za sebe
25.05.2009 08:59:00 | Romana Šamanka Ladyloba