Vedro
Těla polí
se natáhla na gauči
a vítají
náznak večera...
Němou rukou
vějířem ostnitým
honí
vítr souvratí...
Stopy zítřků
odvlekly potoky
zrním
až k písku vyschlému...
Vůně netkaná
skrz výtky proroků
padá
k úplnému konci...
...
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: Tacca, NikitaNikaT., Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)