Líbí se mi Tvá poezie... beatnická otevřenost, naturalismus života, pointy, všechno sedí - bohudík pro básně, buhužel pro básníky jako lidi.
06.07.2009 21:13:00 | ziriant
...kdejakej nešika de dělat taxikáře...čovek si chce nakrájet kousek cibule na tláču a najednou kouká...na bajonetu napíchnutej taxikář...
26.05.2009 09:09:00 | Mario de Janiero