Anotace: i to se v životě stává....ďáblužel mam ten dojem že asi jen mě...pořád dokola...
taky bych řekl, že se to nestává jen tobě...mě až příliš často:))
20.07.2009 16:45:00 | Squat_the_world
Ani nevíš jak hcápu. Jo teda aspoň ten princip, zažila jsem to několikrát...Postupem času si uvědomuji, i částečný chlad není špatný, někdy je nutný!
23.06.2009 17:28:00 | kikis