Úklid
Anotace: někdy má člověk vztek
Mít sílu, jako Herkules,
pořádnou ránu v pěsti mít,
vzít zeměkouli za nohy
a na hlavu jí postavit.
Pak zatřepat,
zlobu a hloupost vyhodit,
to lepší za odměnu
červenou mašlí přebalit,
a na nástěnku dát.
Jak Herkules mít sílu
na vyklizení chlívů.
Přečteno 304x
Tipy 18
Poslední tipující: Barpob, NikitaNikaT., Agniezka, Psavec, al-pacino, danav, Květka Š., 5thelement, Squat_the_world, s.e.n, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)