Vajíčková
Anotace: ,,Neblázněte vždyť jsou tady lidi,,Josef Švejk Helfštýn
Řekni moje babičko
od koho je vajíčko
Od slepičky,kohoutka
či od Jirky Paroubka
Kohoutek nás přece budí
slepička zas kokodá
Paroubek nám někdy škodí
kdo pak asi vajíčko dá....
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Kars, Zasr. romantik, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)