Trio soprán bas alt
Anotace: velmi volná kompozice z motivů poutníka, amélie a neurobeata a trochu lepitlapky...
narodil jsi se do světa
šmátraje kolem sebe
rukama stařen obrácených na
ruby
na pravou víru
přemýšlej o tom chvíli
zatím budu nepovšimnuta ležet
na zemi
a z mého bílého břicha
budou myši vyjídat vše užitečné
k životu upotřebitelné
a tvoje neurčitá postava
se bude neurčitě rozplývat v mlze
v níž uzřím neurčité slunce
oranžové
pomerančově sálající
půjdu s kytarou na zádech
na nádraží
pojedu vlakem
za oknem
bude krajina
za pět hodin
praha
velké město
v české republice největší
prázdnota mě napadla
zápolím s ním
nerovný souboj
vítězí
vítězím
vítězíme
žádný souboj
jsme přátelé
prázdnota mysli
vynahrazuje se plností těla
moji drazí přátelé a bratři!
dnes píši báseň velkou jako zeměkoule
Přečteno 345x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, Já Esther Ruth, prostějanek, al-pacino, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Noc17, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)