Anotace: zpomal, příteli !!
Nebojte, pod divadlem bude regenerace, relaxace i rekondice, hydromasáže i mrtvé moře, Biotherik, zkrátka ráj na Zemi a hodně dobře!
Jen to dodělat ...
31.05.2009 10:18:00 | Zasr. romantik
Nebojte, pod divadlem bude regenerace, relaxace i rekondice, hydromasáže i mrtvé moře, Biotherik, zkrátka ráj na Zemi a hodně dobře!
Jen to dodělat ...
31.05.2009 10:18:00 | Zasr. romantik