Anotace: ...možná ano i ne...
moc povedená, a proto mlčme moji drazí...;) p.s. jen pozitivní myšlení
05.06.2009 12:28:00 | Agniezka
Když na to příjde, lze se domluvit nohami a rukami, ovšem je nutné dát si pozor na ot,a by si to konzumní nespletli třebas fotbalem, či jinou hrou...Některým by možná ani balon nechyběl a začli by zapáleně fandit otázce: "A jak se dostanu na Hlavní třdu?"
02.06.2009 14:21:00 | kikis
Milý, upřímný, radostný a vstřícný úsměv je kouzlo, štěstí, krása a lék bez poplatku, příteli Karsi.
02.06.2009 11:46:00 | Mario de Janiero
"...jediný pohled poví víc.." tak to asi opravdu je. A mlčení je mnohdy více inspirující než vodopád slov.
02.06.2009 11:40:00 | Jana M.