trapnost žití
Anotace: sme jenom hlupáci...a lépe už bylo
svět kde se lidé hádají a nenávidí
podvádí a závidí
ubližují druhým... zabíjí...
kde lidé páchají sebevraždy
rozvádí se a nežijí z lásky dohromady
kde mnohdy zlo vítězí nad dobrem
kde všichni touží ku prospěchu svém
kde s nechutí vstávají každé ráno
do světa v kterém přestalo být blaho
kde budoucnost je nejistá..
kde smutek a žal vyhrává
a život svou daň vybírá
hezké přebíjí věci špatné
a tato nerovnováha posílá
člověka do stavů zlých...
-ne většina se má hezky-
a do takového světa si přejeme děti!!!!????!!!!!!?????
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)