Když mám kapsu prázdnou-jsem chudá,či bohatá?Nic s nicem ukazuje pouze prázdný rub s lícem kapsy,z čehož plyne filozofování s nicem...bla,bla,bla...nerušit přemýšlím... o ničem.:o))
03.06.2009 20:48:00 | střelkyně1
Záleží jestli je ta strana obrácená vzhůru anebo k zemi :-)
03.06.2009 15:55:00 | Chancer