Popis zlomku
Anotace: křičelnapsanáaonnechtělanechtěl
Sbírka:
Žvatlárium
Píši vpravo,
vlevo píši,
klapu řádky:
vyšší,
nižší,
ťukám krátce,
d l o u z e taky,
bělmům čmárám klikyháky,
plodím rád,
snad -
někdy ztěžka,
jiná práce
- zatím
- mešká,
nebo jen tak,
prostě z nudy -
skrz cesty, když nevím kudy,
chci-li
- v hlavě -
zavřít vrátka,
mám-li zpívat -
píši
zkrátka,
další lístek do sbírky,
že...
...tohle jsou papírky,
mé,
milé propisky,
toto jsou
místa,
- kde necháte otisky,
zde jsou i řádky
a črty
a čmárance -
tohle jsou verše!
jak obrázky na stránce -
a tady pocity!
jsou v řeži
na špicích
- tu vztekem tlačí se
pro smích
rým slzících -
a jsou to motýli,
i když jen představa,
někým však mohli by
chaosem
zamávat
- a potom po zlomcích
- sliny řas,
se sousty -
životů Vašich
jsou
také
to inkousty.
Moji čitatelé,
jsem Váš
společný jmenovatel.
Přečteno 784x
Tipy 42
Poslední tipující: Gabi, Zpátky, raďo, spare, Squat_the_world, Isquieasuus, Dota Slunská, Ctěný pán, Lea Aura, Marfuša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)