Věty beze slov
Anotace: Když mluví ticho...
Jako mé já
jsi přesně ty...
možná hloupé se to zdá
a na věty, co říkáme si beze slov
jen jiní kroutí hlavou-říkají:
"Je to nesmysl-ať radší k čertu plavou"!
Ale nikdo z nich vůbec nechápe
jak důležité je, když ticho zní...
přesto budou o nás stále říkat
že já a ty jsme bláznivý...
Přečteno 517x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, FrankieLamprt, WAYWARD, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)