Provázky
Anotace: pár provázků, pár uzlů, pár osudů,...
Spletené provázky jak uzly osudů
snaží se rozmotat, zbavit se přeludů,
které si pohrají s našimi životy
pro trochu uznání,
za kousek ochoty...
Fouknu-li do uzlů, rozvážu provázky,
pro trochu uznání,
pro trochu nadsázky...
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, carodejka, Kapka, Jana M., Iwushak...
Komentáře (3)
Komentujících (3)