Lásce
Anotace: jedna z jednodušších
Za svou láskou šel,
hledal paní ztracenou,
přeci jen našel
v lidském těle zamčenou.
Jen s ní a navždy býti chtěl,
nastolit ty staré časy,
jen chvíli s ní však býti směl.
Když cuchal její krátké vlasy,
hlubké oči její zkoumal,
na nic jiného nemyslel,
jen po krásném těle bloumal.
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, WAYWARD
Komentáře (0)