Jsou slzy...
Anotace: Je čas rozmetávat kameny a je čas ty kameny sbírat... *** Chybí mi tu kategorie "o citech".
Jsou slzy... a slzy.
Jsou plameny.
Když se tak koukám do ohně:
jako slova opadává žár a chladne v popel,
začíná mi být líto.
Všeho.
Jsou řeky -
- jsou naše, když pláčou vodu do cizích moří?
Řeky a potoky... a ryjí stružky na tvých tvářích
a nevysuší je oči, ať si září.
Jsou pole plná máku a pole plná jitrocele.
Jsou pole, jež člověk nikdy neoseje
a city, které nikdo nesklidí.
Některé bouře nikdo nezasil -
- lidé je sklízí plnými doušky.
Jsou lidé, mají semen plná vědra.
Přečteno 356x
Tipy 12
Poslední tipující: Alasea, Quigleika, Le ver luisant, labuť, WAYWARD, malá čarodejnice wiggová netopýrková, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)