Anotace: ...ve svém příštím životě narodil se v česku...nebude mít desku...
Je to hrůza, když rozhoduje někdo o něčem, čemu nerozumí...bohužel tak často. ST.
14.06.2009 22:11:00 | Tygropes
V Česku musí člověk nejdřív zemřít, potom ho ti, co záviděli málo, začnou uznávat. Ti, co záviděli hodně, ho nezačnou uznávat ani po smrti.
11.06.2009 18:16:00 | Zasr. romantik
Je třeba něco dělat, zatím co čekáme ...jinak se nedočkáme, tak jak by to mnohým sedělo...
11.06.2009 17:56:00 | kikis
...no jó, ale co když tzv. Elvisů bez managera i s manažééérem běhá i po Americe víc? Navíc Česko je malý tržní rybníček, bez plynulé angličtiny nebo čínštiny si fakt moc neškrtneš, Mário :-)
11.06.2009 12:58:00 | Aťan