ZAČÁTEK
Anotace: .............
Sbírka:
TAK
Začátek bláhový,
lilie okvětí....
Kreslí si do duhy,
křidélka motýlí...
Spočinou v náruči,
neklamnou nadějí,
spojeny obručí,
barvy co svádějí...
Přikryté peřinou,
vdechují přítomnost,
halí se neznámou,
výsledkem nerovnost...
Povadlé okvětí,
konec je nevratný,
tot věčné prokletí,
začátek zdánlivý...
Přečteno 416x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Aurora., kikis, Psavec, ziriant, 6thSun, JED, Butterfly-effect
Komentáře (1)
Komentujících (1)