vám,zamilovaním..píšem
Anotace: napísane odborne :D :D :D :D
v srdci stojí napísané,
je to trochu napínavé,
počúvajte pozorne,
poviem vám to odborne,
láska šípy strieľa z kuše,
tajne vchádza k nám do duše,
žije v nás už stáročia,
vraj láska je aj náročná..
ale berte ju a rozdávajte,
dávajte a prijímajte,
láska všetko v krásu zmení,
roztaje aj zmrzlé steny,
žijte v láske,žijte v mieri,
amor lásky šipom streli,
možno dnes aj vás,
vás bez lásky krás.
ale ak lásky svoje dávno máte,
tak šťastie sveta prajem vám,
nech táto veta svetom prelieta,
a nikto nikdy nieje sám.
píšem vám,vám,
zamilovaním..
Přečteno 265x
Tipy 14
Poslední tipující: Juraj Hrom, Bíša, Psavec, enigman, padlý anděl, Petbab, labutí.holka, maedison, Meriel, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)