Tenhle svět zpřeláme ti hnáty
Anotace: Depka, která potřebovala rychle pryč.
Je temná noc...a mně se vrací vše,co mě kdysi hnětlo.
Sedím a dívám se, jak tu dohořívá poslední světlo.
Moje poslední cigareta...plamen v mém srdci,co vyhasíná.
A moje železná obruč?Už byla pryč, jenže zase mi ho spíná.
Říkali mi: nedávej se,budeš zase zlomená
nevěřila jsem...teď brečím,klepou se mi kolena...
Jenže co já hloupá,sama,ve světě plném zla
samá temná duše a samá srdce zamrzlá.
Možná jsem to zlo já, možná vůbec nevím,co to je
možná jsem plná nenávisti,nevím...možná naděje.
Suším slzy a vzpomínám na slova svýho táty...
"Ať se snažíš jak se snažíš, tenhle svět zpřeláme ti hnáty."
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen, Le ver luisant
Komentáře (1)
Komentujících (1)