Č. 200688
není ještě čas
poměřit síly s mrtvými
jsme uchyceni v tomto těle
v jeho krásné síti
ještě je čas radovat se
z ničeho
radovat se ze samoty
ano, ještě je čas, moře času
není nutno přímo dělat nic
a tak se stanu
částečkou plynoucí v čase
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, casla, Radek.oslov.Šafárik, prostějanek, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)