Tak ta se zabila
Anotace: Nevím, co bych k tomu měla víc psát..
Když probudím se,
v hmoždíři.
Nebude mě, možná ani tebe,
A mé tělo tolik zebe.
Hledám odpověď ve snáři,
Najdeš ji, hvězdáři?
„A co hledáš panenko?“
Hledám svůj status,
co jsem ztratila...
"Chá, známá neznámá,
Tak ta se zabila."
Hvězdáři?! Ach, lásko! Ty lháři!!!
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, TAORA3
Komentáře (0)