Cesta
Anotace: takhle můj mozek zachytil cestu ze Znojma minulý týden a prudké změny počasí i večerní vášně
Proudy jarních dešťů
na stěračích končí den
a slupky rozjetých ježků
sní už v nebi věčnosti sen
jako had klikatí se silnice
a v odlesku večerní luny
do rytmu vlní se vinice
jak pod smyčcem basovým struny
spanilé růže vínem propletené
jak krásná žena v náručí muže
nápory vichru klasy popletené
a nebe v barvách černomodré tuže
na stěračích končí den
zbičované kapky deště
a v posteli tvůj něžný sten
do ucha mi špitá ještě…
Přečteno 337x
Tipy 34
Poslední tipující: Tanzania, Indigo, Sleepwalker, Juraj Hrom, nejsembásník, bejbyyyy, kikis, floreciente, labuť, Hazentla, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)