Anotace: Bylo by čirým šílenstvím pokoušet se v současnosti o zachování zdravého rozumu. Takovou snahu nelze z odborného hlediska doporučit. ASOCIACE ČESKÝCH PSYCHIATRŮ - JSME TU PRO VÁS!
:-)..hmm..zřejmě se všichni snaží..
..aby si nevzpomněli..
..a nemuseli přijmout nesmírný potenciál..
..který mají..
PS:..vkládám naději do blondýnek.. :-)
16.06.2009 20:16:00 | isisleo
Ale praveze to je ta korenka, predstavte si, ze byste si dokazali vsechno vysvetlit...brrr:)
16.06.2009 19:20:00 | Dota Slunská
Náhodou je fajn, že některé věci jsou tak složité. Třeba určování mechu - v některých případech až rok. Naštěstí jsou tu věci, které se vyřeší behěm několik vteřin - vzlétnutí kolibříka.:-)
16.06.2009 16:43:00 | kikis