Pohybem k pohybu
I obraz musíš číst
ať poznáš pravou zář
kde nepadá list
tam zakryj svoji tvář
hluboce se nadechni
ruce v pěst
potom rychle zaklekni
nenechám tě splést
až toto vše uděláš
kormidlo dej sever
zapomeň, co v hlavě máš
nemysli jen na éter.
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: CorrimsonTom
Komentáře (1)
Komentujících (1)