Asi po tobě taky pojmenuju ježuru, tohle je naprosto výborný, přál bych si, abych sám dokázal napsat tak skvělou věc a mohl to pak zhudebnit a nechat vyřvat naší krásnou zpěvačkou do davu:))
05.07.2009 20:43:00 | Squat_the_world
Jen ve skupinkách a skupinách, to je výjimka..proto si jich važme!
18.06.2009 17:27:00 | Chancer
Cyklická myšlenka mě přivádí k depresím..ale bohužel jsem donucen s ní souhlasit :-( Co se týče vize dokonalosti, to je taky jen krásná fantazie..kdybychom však byli na stejné vlně tak by to šlo určitě. Jenže to nejsme a nebudem :-)
18.06.2009 17:25:00 | Chancer
Taky bych se z toho ráda vycyklila... ale dá mi někdo křídla, když cítím vztek na tohle všechno? A čertův ocas nechci...
Asi teď spousta lidí cítí podobně...
Moc děkuji za Tvé nádherné komentáře, bylo jich celé stádo :-))) Měj se v rámci možností nádherně!
18.06.2009 12:21:00 | Levandule